English flagGerman flag

Boende

Bo vid havet…

Vi erbjuder ett unikt Bed & Breakfast-boende på den halländska västkusten i härlig havsmiljö
knappt 200 meter från strandkanten.

Här finns tre ljusa, trivsamma, personligt inredda dubbelrum med egen dusch och toalett och en charmig liten stenstuga med pentry.

Vi har också en fullt utrustad gäststuga, där du kan välja om du vill rå dig helt själv eller äta frukost tillsammans med oss.
Alla våra boenden har egen ingång från trädgården och egen uteplats.

Här nedan ser du infarten till vårt B&B, parkeringen och en karta över tomten. Klicka på bilderna för att förstora dem.

Längst ner i trädgården, mot havet har vi en härlig helglasad paviljong till glädje för både våra gäster och oss själva. Här sitter vi ofta och äter lunch eller tar en kopp kaffe.
Alla är välkomna att sitta här och umgås över ett glas vin eller en god middag, samtidigt som man njuter av den totala havsutsikten.
Det lilla pentryt i paviljongen är utrustat med kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, tallrikar, koppar, glas och bestick…

Frukost

Frukosten äter vi tillsammans i den soliga frukostateljén med utsikt över strandängar och hav. Vi serverar en rejäl svensk frukostbuffé med bland annat fil och flingor, hembakat bröd, hemlagade marmelader, ägg, sill, ost, korv, skinka och frukt…
till helgen bjuds det också emellanåt på nybakad kaka.
 Frukostbuffé UtefrukostFrukostutsiktFrukostbuffén på nära håll..Hemmagjord marmelad

 

Vårt mål är att skapa ett lugnt och harmoniskt boende, där man  kan koppla av, släppa alla ”måsten” och vara ett med naturen. Därför har vi valt att framför allt vända oss till vuxna.

Barnfamiljer erbjuder vi  trivsamma, rymliga och charmiga boenden, som vi förmedlar. Alldeles i närheten av vårt B&B ligger en härligt rymlig Hallandslänga och en lite mindre stuga med fantastisk havsutsikt.  Dessa boenden har självhushåll, men frukost kan väljas till i mån av plats.

 

Läs mer genom att klicka på länken till respektive boende här till höger. Där hittar Ni bilder, information och aktuella prisuppgifter.

Varmt välkommen till oss!

Tips på annat boende i området

Vi förmedlar även annat trevligt boende runtom på Grimsholmen.
Se bilderna ovan och läs lite mera om dessa boenden här!

Bed and Breakfast:

Kammaren
2 personer

Gästloftet
2 personer

Gästrummet
2 personer

Stenstugan
2 personer

Gäststugan
2 personer

Självhushåll

Gäststugan
2 personer

Hallandslängan
6-8 personer

Äppelloftet
2-4 personer